“Εθισμένοι” στο Agility, φτιάξαμε έναν όμιλο

για να προωθήσουμε στην Ελλάδα αυτό το διασκεδαστικό άθλημα. Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε σκύλους και ιδιοκτήτες να περνάνε όμορφα βελτιώνοντας τη σχέση τους μέσω προπονήσεων, σεμιναρίων με ειδήμονες του εξωτερικού και με συμμετοχή σε αγώνες.


To agility είναι ένα κυνάθλημα που βελτιώνει την υπακοή του σκύλου κι ενδυναμώνει τη σχέση μας μαζί του ενώ αυτός διασκεδάζει και εκτονώνεται. Η σύνδεση με τον σκύλο μας πάει σε άλλο επίπεδο και λειτουργούμε ως ομάδα. Ένας τρόπος να περνάμε ακόμα καλύτερα με τα σκυλιά μας αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο.


Πέραν από τη διάθεση, αυτό που χρειάζεται είναι: Ένας υγιής σκύλος με ενέργεια, που απαραίτητα να γνωρίζει βασική υπακοή και να έχει διάθεση να δουλέψει για τον χειριστή του, το παιχνίδι του ή μια λιχουδιά.

Βασιζόμαστε στην επιβράβευση για να έχουμε πρόθυμους και χαρούμενους συντρόφους.Η καλή συνεργασία είναι το παν σε αυτό το άθλημα γι’ αυτό επιβάλλεται να έχετε καλή επαφή και επικοινωνία.


Στο agility αναδεικνύεται η επιδεξιότητα, η ευκινησία και η ταχύτητα του σκύλου. Στους αγώνες όμως το κρισιμότερο στην επιτυχία είναι η ικανότητα του χειριστή.


Τι κερδίζει ο σκύλος;

Διασκέδαση, σωματική και πνευματική άσκηση, εκτόνωση, βελτίωση ισορροπίας, εστιασμένη προσοχή και ικανότητα να περνάει διαφόρων τύπων εμπόδια κατ’ εντολή.
 

τούνελ

σλάλομ

άλφα

dog walk

ρόδα

τραμπάλα

ύψος

μήκος

              ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
  ΠΟΥ: ΠΙΚΕΡΜΙ
  ΠΟΤΕ: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΤΗΛ. 693 033 0884

Τ
info@agilityaddicts.grmailto:info@agilityaddicts.gr?subject=Agility%20mailto:info@agilityaddicts.gr?subject=Agilityshapeimage_7_link_0

ο στίβος μας